Kontaktirajte nas

thumb_contact-us.jpg
Na voljo smo vam za vsa vprašanja, ki so povezana z delovanjem Nadzornikov živali ali v zvezi z zakonskimi določili posedovanja, ravnanja, dolžnosti in obveznosti odgovornega lastništva živali ali s kakršnokoli tematiko o domnevnem nevestnem, malomarnem in neodgovornem lastništvu, povezano z nehumanim ravnanjem ali celo mučenjem živali.

V primeru, da želite prijaviti tako ravnanje: mučenje ali katerokoli drugo obliko zanemarjanja ali zlorabljanja živali vas prosimo, da za to uporabite spletni obrazec za prijavo in nam tako sporočite še nekatere, za nas pomembne podatke in okoliščine primera, kateremu ste bili priča ali veste za njih.

Za vsa vprašanja, ki se nanašajo na delovanje Združenja, delovanja organizacijskih enot, za stike z mediji, pravnimi vprašanji v povezavi z lastništvom živali, kakor tudi morebitni vaš interes in pripravljenost sodelovanja ali delovanja v našem Združenju, posredujte na email : info@nadzor-zivali.si .

Za vprašanja, ki so povezana z vašimi prijavami ali informacijami o statusu vaše prijave in rezultatih našega posredovanja, smo vam na voljo na emailu: prijave@nadzor-zivali.si

Če vam vaš čas ne dopušča, da bi se aktvno priključili našemu delovanju ali iz katerega koli razloga ne morete sodelovati v naših programih delovanja, pa bi nas želeli finančno podpreti, lahko to storite preko nakazila na naš TRR: SI56 0483 5000 2775 227. Primer izpolnjevanja UPN naloga je v spodnjem prikazu.

 

Veseli bomo tudi vsakega predloga, mnenja osebne zgodbe, konstruktivne kritike, vprašanja ali poizvedbe, ki nam jo lahko posredujete tudi na spodnjem obrazcu. Odgovorna oseba bo na vaše sporočilo odgovorila v najkrajšem možnem času.

Vsa sporočila obravnavamo v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov in zagotavljamo anonimnost, diskretnost ter prakticiramo etična in moralna  načela obravnave prijave, prijavitelja in domnevnega kršitelja.

Le z vašim sodelovanjem, vašo podporo in zaupanjem v naše delo nam lahko s skupnimi močmi upe raven odgovornega lastništva dvigniti na višjo raven, vse za dobrobit nemočnih živali!

Za vsakršno pomoč pri uresničevanju našega dela, se vam člani Združenja za nadzor odgovornega lastništva živali Slovenije iskreno zahvaljujemo!
Ime: Required Field.
E-mail: Required Field.
Telefon:
Zadeva:
Sporočilo: Required Field.
Varnostna koda: Required Field.

KONTAKTNI PODATKI

Aldo - Goran Ninovski, vodja nadzora živali, stiki z javnostjo in mediji
Tel.: 070 500 614

Jure Vrbnjak, namestnik vodje nadzora živali
Tel.: 070 500 613

Za vprašanja o nadzornikih živali in stiki z mediji

Mediji o našem delovanju

Nadzorniki živali sodelujejo na radiu Murski val v oddaji
"AKTUALNO" - 02.02.2017
Živalska policija se predstavlja na TRV SLO v oddaji

"ŽIVALSKI BLUS" - 14.10.2016

Živalska policija se predstavlja na RTV SLO1 v o

"O ŽIVALIH IN LJUDEH" - 04.10.2014
Živalska policija se predstavlja na RTV SLO1 v oddaji

"DOBRO JUTRO" - 17.09.2014
Živalska policija se predstavlja na NETTV SLO v oddaji

"MAGnet - Humano do živali" - 02.04.2014
Živalska policija se predstavlja na Radiu SLO1 v oddaji

"OD MUHE DO SLONA" - 07.03.2014

Živalska policija se predstavlja na TV Celje v oddaji

"TEDENSKA IZDAJA" - 15.01.2014

 

Navigacija


 Nadzor živali, nadzorniki živali